sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Kuinka paljon voi kirjoittaa viiden kilometrin lenkistä?

Juoksin tänään viisi kilometriä. Paistoi aurinko ja oli pakkasta, ihanaa! Kylmä ilma kasvoilla toi mieleen muistoja Lapista hiihtoreissuilta. Kuuntelen musiikkia aina, kun juoksen yksin, ja kun maasto on sen verran avaraa, että kuulokkeiden piuhat eivät ole vaarassa takertua puiden oksiin. Hallatar sopi, outoa kyllä, täydellisesti aurinkoiseen syystalven maisemaan. Synkät kuuset, joiden välistä aurinko pilkahtelee, yhdistettynä Tomi Joutsenen murinaan. Oi!

Kaunista!

Kengät. Plussaa pirteän mustasta väristä.

Olin valinnut jalkaan uudet maantielenkkarit, jotka olin ostanut alennuksesta. Ne ovat kesäkengät, mutta pakkanen oli sen verran uusi ilmiö tänä syksynä, että jäätä ei ollut ehtinyt muodostua lumen alle ja nastoja ei tarvittu. Halusin testata, millaista kengillä on juosta. Hyvin kulki! Kengät ovat New Balancen Zantet, poikkeus melko pitkään jatkuneeseen Asicsin DS-Trainer -putkeen. Poluilla juoksen toki ihan muilla merkeillä, talvisin taas Icebugeilla, mutta se peruslenkkarimalli on ollut pitkään DS-Trainer. Ihan hyvät kengät, malli vähän jännä, koska istuvuutta on haettu kaarevuudella sivusuunnassa. Istuivat kyllä hyvin, mutta vasta pitkä lenkki näyttäisi sen, sopiiko kenkä oikeasti hiertämättä.

Pengoin puolison vaatekoria ja löysin pitkään kadoksissa olleet silkkihansikkaat. Nämä ovat tosi hyvät!

Testasin myös itse ansaittua hyvän mielen Vaarojen Maraton -pipoa. Toimi! Sporttiaurinkolasit ovat töissä, koska en muista ikinä tuoda niitä pois sieltä. Peruskakkuloillakin meni, kun pakko oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SisuXTrailille vuotta myöhässä

Lapinjärvellä järjestettävä SisuXTrail juostiin tänä vuonna kesäkuussa. Olin ilmoittautunut tähän tapahtumaan jo vuotta aiemmin, mutta pande...