sunnuntai 21. lokakuuta 2018

...And Oceans

Lähdin päättämään syyslomaa uusin silmin Lutakon Tanssisaliin. Toivun juuri silmien laserleikkauksesta ja kaikki hikoilu on kielletty. Siksi nautin suunnattomasti jo siitä, että sain lähteä polkupyörällä liikkeelle viileän pimeässä yössä.

Saapuessani paikalle Thyrane oli jo aloittanut. Olin nähnyt heidät kerran aiemmin ja pitänyt näkemästäni ja kuulemastani. Pidin jälleen kerran. Paikalla oli jo paljon porukkaa. Seuraavana soitti Trollheims Grott, minulle uusi tuttavuus, joka myös miellytti kovasti. Erityiskiitos fiksuista ja etukäteen selvästi mietityistä välispiikeistä, jotka olivat ihan jotain muuta, kuin "oottekste kännissä" -tyyppinen perus-älämölö, joka aiheuttaa lähinnä myötähäpeää. Pääesiintyjä ...And Oceans oli minulle myös ihan uusi ja vieras. Tykkäsin. Oi, miten piristävää upota mustaan tylyyn synkkyyteen! Kiitos. Tällä jaksan aloittaa taas kerran arkisen aherruksen.

Kännykällä räpsäisty huonolaatuinen kuva kaukaa. Piti ottaa rauhallisesti ja pysyä kaukana melskeestä, jotta juuri leikatut silmät olisivat turvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

SisuXTrailille vuotta myöhässä

Lapinjärvellä järjestettävä SisuXTrail juostiin tänä vuonna kesäkuussa. Olin ilmoittautunut tähän tapahtumaan jo vuotta aiemmin, mutta pande...